Vakfın logosunun belirlendiği yarışmada Türkiye’nin her yerinden toplam 173 yarışmacının 353 eseri değerlendirilmiş, birincilik ve üç mansiyon ödülü ile yarışma sonuçlandırılmıştır. Ödüller sahiplerine törenle takdim edilmiştir. Öncelikle katılımcılara bir birincilik, dokuz mansiyon şeklinde duyurulan yarışma katılım şartnamesinin 10. Maddesinde yer alan ‘’ Eserlerin Türk Dünyası Vakfının ihtiyacını karşılamaması halinde seçici kurul ödül verip vermeme hakkını saklı tutar’’ maddesine dayandırılarak kurumun ihtiyacı çerçevesinde bir birincilik üç mansiyon şeklinde düzenlenmiştir. Birincilik ödülü 9.000 TL mansiyon ödülleri ise 1.000 TL olacak şekilde ödül sahiplerine dağıtılmıştır.

Birincilik ödülünü kazanan Gökhan KOÇ mansiyon ödüllerini kazananlar ise Tolga H.BEKTAŞER, Ferhat MEŞHUR, Feridun UÇAK şeklinde belirlenmiştir.

Sonuçlar hem internet sitesi üzerinden hem de basının yer aldığı ve Milli Eğitim Bakanı ve Vakfımız Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Nabi AVCI’nın başkanlığında düzenlenen toplantıyla kamuoyuna duyurulmuştur.