18.01.2020

Türk Dünyası Vakfı, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Üniversitesi desteğiyle faaliyetlerine devam eden Eskişehir Düşünce Okulu kapsamında, programa dâhil olan öğrencilere yönelik düzenlenen sohbet etkinliklerinin ilki, 17.01.2020 tarihinde H. Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi toplantı salonunda Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Prof. Dr. Nabi AVCI’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri Prof. Dr. Fazıl TEKİN, Mustafa ÖZÇELİK, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman YALÇIN, Prof. Dr. Fahri YETİM, Ekrem BİRSEN ve Hasan KALIN da katıldı.

Hâlihazırda yürütülen Eskişehir Düşünce Okulu etkinliklerine katılım sağlayan 200 civarında gencin toplantı salonunda hazır bulunduğu etkinlikte Prof. Dr. Nabi AVCI, Türk Dünyası Vakfı ve Eskişehir Düşünce Okulu hakkında katılımcılara bilgi verdi ve Eskişehir Düşünce Okulu kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Gençlere tecrübe paylaşımında bulunan Sayın AVCI’nın konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.