09.07.2020

Vakfımız, şehrimiz merkez ve ilçelerindeki liselerde görevli öğretmenlerle bilgi ve tecrübe paylaşımı gayesiyle disiplinler arası atölyelerden oluşan “Düşünce Okulu Akademisi”nin tanışma atölyesi 08.07.2020 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Yeni normalleşme kurallarını yerine getirerek (maske, sosyal mesafe, hijyen) açık hava da gerçekleştirilen atölyeye Vakfımız Mütevelli Heyet Üyesi Ahmet Yapıcı, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Topal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mehmet Topal, Prof. Dr. Fahri Yetim ve  Öğr. Gör. Dr. Engin KIRLI ve liselerde görevli öğretmenlerimiz katılım sağlamıştır.

Düşünce Okulu’nun amacı ve yapılan çalışmaları üzerine sohbet edilerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmuştur.