22.09.2015 tarihinde Türk Dünyası Vakfı kalıcı eserler kapsamında değerlendirilen Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlenmiş olup inşaa faaliyetleri halen devam etmektedir.

Külliyenin restorasyon çalışmaları 2015 Haziran ayında bitirilmiş olup 700 metrekare toplam inşaat alanı olan tesise yeni alanlar eklenerek hizmete sunulması planlanmaktadır.

Seyitgazi Arslanbeyli köyünde gerçekleştirilen temel atma törenine Eskişehir Valisi ve Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Azim Tuna, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Şeyh Şücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Balcı, Şücaaddin Veli Dergahı Postnişini Mehmet Demirtaş ve davetliler katılmıştır.