25.04.2022

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Nâbi Avcı’nın ev sahipliğinde, 22.04.2022 Cuma günü Eskişehir Öğretmenevi’nde, Eskişehir’deki Türk Dünyası öğrencilerinin ve eğitimcilerinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi.

Türk Dünyası Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Nâbi Avcı'nın ev sahipliğindeki iftara Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Fazıl Tekin, Dr. Yakup Ömeroğlu, Ahmet Köseoğlu, ve Mustafa Özçelik, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kâmil Çolak ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Anadolu Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar ve Türk Dünyası öğrencilerinin bulunduğu iftar yemeğine 140 kişi katıldı.

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Avrasya Yazarlar Birliği Başkanı Dr. Yakup Ömeroğlu’nun Türk Dünyası öğrencileri ile yaptığı söyleşi ile iftar programı başladı.

Konuşmanın ardından tasavvufi müzik dinletisi için Neyzen Deniz Aladağ sahne aldı. İftar yemeği sonrasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım yemek duasını okudu. Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti  Başkan Vekili Prof. Dr. Fazıl Tekin'in yaptığı teşekkür konuşmasının ardından program sona erdi.