Mütevelli Heyeti Başkanvekili

1961  Elbistan doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Elbistan'da tamamlamıştır. 1982 yılında İmam Hatip Lisesi'nden mezun olmuştur.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü 1987 yılında bitirmiştir. Üniversite öğrenimi sonrası çeşitli özel sektör kuruluşlarının idari kademelerinde görev yaptıktan sonra 1991 yılında kendi bürosunu açarak mali müşavir olarak çalışmaya başlamıştır ve halen işine devam etmektedir.

Orta öğrenim yıllarında Milli Türk Talebe Birliği'nde görev almıştır

1989-1992 yılları arasında İlim Kültür Sanat Vakfı (İLK-SAV) nın Yönetim Kurulu üyeliği,

1993-1996 yılları arası Milli Gençlik Vakfı Eskişehir Şube Başkanlığı,

1996-1998 yılları arası Refah Partisi İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlanma Başkanlığı

1995-1999 yılları arası Odunpazarı Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır.

Haziran 2002 yılından itibaren Akparti Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almıştır.

2003-2006 yılları arası Akparti İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuk işler Başkanı,

2006-2008 yılları arasında ise Akparti İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı olarak görev yapmıştır.

29 Mart 2009 Mahalli Seçimlerinde Tepebaşı ilçesinden İl Genel Meclis üyesi seçilmiştir. 5 yıl süreyle İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmıştır.

Bu süre zarfında;

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu üyeliği,

Frigküm Frigya Kültürel Mirasını Koruma Birliği üyeliği,

Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunmuştur.

2014-2019 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi meclis üyesi olarak seçilmiştir.

Plan Bütçe komisyon üyesi ve meclis denetim komisyonu üyesi olarak görev almıştır.

Yine 2014-2019 yılları arasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan seçimlerde Meclis Başkan Vekilliğine seçilmiş ve beş yıl süre ile bu görevi yürütmüştür. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde görev yaptığı sürede Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Meclis Denetim Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

18.01.2020 tarihi itibariyle Vakfımız Mütevelli Heyet üyeliğine seçilmiştir.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.